Handelsbetingelser

Jueldesign.com ejes og drives af:

Juel Crafts & Design
CVR 39540746
Handel på https://jueldesign.com sker i henhold til nedenstående vilkår og betingelser.
Køb af varer i webshoppen er betinget af, at du accepterer disse vilkår og betingelser, der herefter udgør en aftale mellem dig og https://jueldesign.com.

 

Indgåelse af aftale om køb

For at handle på https://jueldesign.com skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.
Ved køb på https://jueldesign.com vil det fulde beløb først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.
 
Priser
Alle priser på er angivet i DKK og inklusiv moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Priserne på produkterne kan til enhver tid ændres, men disse ændringer vil ikke påvirke ordrer, for hvilke du allerede har modtaget en bekræftelse.
BEMÆRK: https://jueldesign.com tager i enhver henseende forbehold for, at der kan forekomme pris- og trykfejl.
 
Afgivelse af en ordre
Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Jueldesign.com kan derfor annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de bestilte varer.
Når du har afgivet en ordre vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
 
Betaling
På https://jueldesign.com kan der betales med Visa/Dankort og Mastercard. Der tillægges ikke gebyr på betalingskort.
 
Levering
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
  • GLS Pakkeshop
  • GLS Erhvervslevering
  • GLS til privatadressen
  • Afhent efter aftale
Forventet leveringstid er 1-3 hverdage men kan være længere. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet, der efterleveres ikke. Jueldesign.com bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark og ikke til Grønland og Færøerne.
Vilkår for køb af bestillingsvarer
Sommetider sælger vi produkter produceret på bestilling. Det fremgår af produktbeskrivelsen eller e-mail korrespondance med os om varen er en bestillingsvare.
Aftaler om køb af bestillingsvarer på https://jueldesign.com er først bindende, når du har modtaget en endelig ordrebekræftelse. Det betyder at købsaftalen først indgået, når du har modtaget en mail fra https://jueldesign.com med en bekræftelse på, at vi kan levere varen til dig. Der trækkes ikke penge på dit betalingsmiddel før du har modtaget en bekræftelse og varen er afsendt.
 
Reklamation
Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangel reglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete mangel. Din reklamationsret gælder i 24 måneder fra købsdato.
Ved afgørelsen af om der er fejl og mangler ved varen, finder købeloven anvendelse, hvorfor forhold som varens normale levetid, fejl opstået på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse, almindeligt slid m.v. kan indebære, at der ikke er tale om en mangel.
Du skal henvende dig til https://jueldesign.com indenfor ”rimelig tid”. Det vil sige, at du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt og indenfor 2 måneder fra købsdato.
Du skal reklamere ved at henvende dig til https://jueldesign.com, husk blot at medsende din kvittering eller ordrebekræftelse.
Har du nogle spørgsmål eller er du i tvivl om, hvordan du håndterer din reklamation, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på mail: support@https://jueldesign.com
Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du:
  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, hvis det drejer sig om køb af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
Du skal inden 14 dage fra modtagelse meddelelse os, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail til support@https://jueldesign.com. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter forbundet med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra det tidspunkt varen er leveret til dig og indtil den er returneret og modtaget af os.
Udgifterne til returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 50-150 DKK.
 
Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
  • Bestillingsvarer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  • Varer som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde varen fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde som i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en mindre del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens stand og handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købs beløbet retur må du kun afprøve varen men ikke tage den i brug. Prismærker/labels må ikke fjernes fra varen.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
 
Tilbagebetaling af købs beløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du fremlægger dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Jueldesign
Vestervang 14, 
8420 Knebel
I pakken du returnerer vedlægges en kopi  af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Forbehold for billedgengivelse
Skærme på mobile enheder og computere kan være indstillet forskelligt og derfor variere meget i størrelse og farvegengivelse. Derfor kan farver variere meget, alt efter skærmen. Jueldesign.com kan ikke garantere, at de farver du ser på din skærm afspejler varens præcise naturlige farve selvom vi forsøger at beskrive varen bedst muligt. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice for yderligere information om varerne.
 
Skatter og afgifter samt told
Bestiller du varer fra et EU-land til et andet EU-land, skal du normalt ikke betale skatter og afgifter samt told, da andre EU-lande er fritaget herfor efter reglerne om varernes frie bevægelighed indenfor EU.
Jueldesign.com påtager sig intet ansvar for skatter, afgifter og told.
 
Persondata
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos https://jueldesign.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Læs vores fulde persondatapolitik her.
 
Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til support@https://jueldesign.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.
 
Sikker betaling
Det betalingskort, du anvender, skal være dit eget. Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering, kontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort afviser betaling, er https://jueldesign.com ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre.
Såfremt dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder https://jueldesign.com sig ret til at annullere din ordre.
Ved at indsende en ordre til https://jueldesign.com garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Når din bestilling er accepteret og behandlet vil betalingen ske og du har hermed givet tilladelse til, at https://jueldesign.com kan foretage den betalingskontrol vi måtte finde passende.
Betalingen bliver fratrukket din konto, når din vare afsendes.
Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Krypteringen sikrer, at ingen kan aflytte eller kopiere kortinformationer. Transmissionen overholder de internationale PCI DSS standarder for sikker betaling.
 
Knebel, den 1 november 2018. Version 1.1

Hanne Kontakt

Hvad kan jeg hjælpe med?

Skriv dit navn, email og din besked, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få

20% rabat og fri fragt

Tilbuddet gælder indtil 21. december 2019.
Når du har tilmeldt dig modtager du en email med en rabatkode som du kan anvende i hele perioden.

Ved tilmelding accecpterer du handelsbetingelser, cookiepolitk og persondatapolitik