Materialer

Jeg går ind for bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd.

Så derfor arbejder jeg, som strikker for, at mine strikkede produkter er bæredygtige, økologiske og strikket i mulesingfri garn.

Vi skal stå sammen om at passe på vores klode. Det koster lidt mere at købe disse gode garner, men til gengæld har jeg god samvittighed og jeg kan levere dig et håndlavet produkt af meget høj kvalitet.

JuelDesign Økologi
JuelDesign Bæredygtighed

HVAD ER BÆREDYGTIGT TØJ?

Hvis man ønsker at købe bæredygtigt tøj, kan man gå efter økologisk bomuld, uld, hamp eller hør, der er dyrket uden brug af kemikalier og kunstgødning. Det kan også være bæredygtigt at købe tøj, der holder længe og som kan gå i arv.

Eller du kan købe strik der er lavet af f.eks. recycled garn – altså garn der er vasket, genopspundet og farvet igen – og dermed genanvendt.

 

HVAD BETYDER CERTIFICERINGEN PÅ GARN OG TØJ?

GOTS er en forkortelse for Global Organic Textile Standard, oversat Økologisk tekstil standard.

GOTS er den mest brugte certificering inden for økologiske tekstiler, som kan være tøj, tæpper, sengetøj, håndklæder, ja alle former for tekstiler som kan laves af naturlige fibre fra f.eks bomuld, uld, silke.

 

JuelDesign økologisk garn
JuelDesign Muslingfri får

HVAD ER MULESING?

Mulesing er et indgreb, hvor en hudfold og betragteligt område rundt om merinofårets tarmåbning skæres af. Dette indgreb sker oftest uden bedøvelse, og er derfor meget smertefuldt for fåret.

Mulesing bliver udført for at undgå at fluer lægger æg i fårets hudfolder ved tarmåbningen, men der findes mere humane måde at undgå disse flueangreb, bl. a. med anderledes kost og avlsprogrammer, der giver får med færre hudfolder.

Vi vil gerne se glade får, som har et godt liv.

Hanne Kontakt

Hvad kan jeg hjælpe med?

Skriv dit navn, email og din besked, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få

20% rabat og fri fragt

Tilbuddet gælder indtil 21. december 2019.
Når du har tilmeldt dig modtager du en email med en rabatkode som du kan anvende i hele perioden.

Ved tilmelding accecpterer du handelsbetingelser, cookiepolitk og persondatapolitik