Om

Yarn 2565067 1920

Hos JuelDesign kan du købe håndstrikkede unika produkter.

Det vil sige, at der typisk kun vil være én af mine færdige håndværk, i en farvekombination til salg. Du vil derfor ikke møde andre med nøjagtig det samme produkt.

Kvalitet

Hos JuelDesign kommer kvaliteten i første række. Materialerne der anvendes, er af høj kvalitet og i videst muligt omfang økologiske.
Læs mere om Bæredygtighed, økologi og Musling her

Mit motto er at ”livet er for kort til dårlig kvalitet – så forkæl dig selv”.

Så hvis du ønsker luksuriøst håndstrik i formidabel kvalitet, men ikke ønsker at strikke selv, så har du her mulighed for at købe færdig strikkede varer.

Jeg hedder Hanne Juel og er født i 1962 nær Horsens.

Jeg  inspireres af farver og mønstre, som jeg opsamler på min vej – farver og mønstre i naturen, i gadebilledet, på rejser – ja, hvor end jeg befinder mig.

Jeg har lavet håndarbejde siden jeg var 4-5 år – og gør det stadig med lige stor begejstring. Min mormor lærte mig både at strikke og hækle. Jeg startede med at lære at hækle de berømte ”Oldemor” firkanter og inden jeg nåede i 1. Klasse havde jeg produceret mit første slumretæppe.

Jeg har leget med knytning og med syning, men vender altid tilbage til garnet. Garnets farver og strukturer sætter gang i min kreativitet.

Udover håndarbejdet er jeg i dag meget optaget af Craft Psykologien og af hvordan man ved hjælp af håndværket kan skabe flow og indre motivation – og dermed få skabt større trivsel og glæde, samt nedbringe stress-hormoner i kroppen.

Så med afsæt i min baggrund som HR Udviklingskonsulent og Coach, forener jeg nu min passion for håndarbejdet med mit virke som Stress og Trivselskonsulent.

Hanne Om 1024

Hanne Kontakt

Hvad kan jeg hjælpe med?

Skriv dit navn, email og din besked, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få

20% rabat og fri fragt

Tilbuddet gælder indtil 21. december 2019.
Når du har tilmeldt dig modtager du en email med en rabatkode som du kan anvende i hele perioden.

Ved tilmelding accecpterer du handelsbetingelser, cookiepolitk og persondatapolitik